Cidoniju kazas siera muss ar avenēm (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gards, maigs un izsmalcināts deserts brīvdienām!

Restorāna «LAIVAS» šefpavārs Jānis Eislers

Cidoniju kazas siera muss ar avenēm (4-5 personām)

  • 200g mīkstā kazas siera
  • 4 olu dzeltenumi
  • 2 ēd.k. citronu sulas
  • 150g saldā krējuma
  • baltie pipari
  • 100g aveņu
  • 50g cukura
  • 2 ēd.k. balzamiko krēma
  • 50g cidoniju sīrupa

Pagatavošana

Olu dzeltenumus un citrona sulu kuļ ūdens peldē, līdz masa sabiezējusi. Uzputo saldo krējumu un kazas sieru.

Tad savieno uzkultos olas dzeltenumus ar uzputoto kazas sieru un saldo krējumu.

Lej formā un liek ledusskapī, lai sastingst. Tikmēr pagatavo aveņu mērci.

Avenes ar cukuru sablendē un izberž caur sietu, lai nav kauliņu.

Tad pievieno balzamiko krēmu, un mērce gatava.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu