«Maxima» Zolitūdē sāks nojaukt pussagruvušo ēku (7)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Maxima» 18.augustā plāno uzsākt atlikušās ēkas virszemes daļas demontāžas darbus, kuru veikšanai būs nepieciešamas aptuveni divas nedēļas.

Teritorijas būvgružu izvešanas darbi uzsākti jau pagājušajā nedēļā, savukārt, lai uzsāktu atlikušās ēkas virszemes daļas demontāžas darbus teritorijas līdzīpašnieki (uzņēmums «Tineo» un «Homburg Zolitūde») Rīgas pilsētas būvvaldē ir iesnieguši projektu par atlikušās ēkas daļas demontāžu un izvešanu no teritorijas.

Darbus veiks uzņēmums būvuzņēmums «AG» un tos plānots pabeigt divu nedēļu laikā pēc to uzsākšanas.

Tāpat Zolitūdes traģēdijas vietas tuvākās apkaimes iedzīvotāji tiek aicināti aizvērt logus darbu laikā, lai izvairītos no iespējamas putekļu iekļūšanas dzīvokļos. Lai neradītu neērtības tuvējo māju iedzīvotājiem darbu veikšana teritorijā plānota darba dienās no plkst.8 līdz 18.

Pērnā gada 21.novembrī Zolitūdē iebruka lielveikala jumta konstrukcija. Traģēdijā gāja bojā 54 cilvēki, bet vairāki desmiti cieta.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu