Akcijā "Valmiera skrien" iecerētos kilometrus iespējams noskriet jebkur

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 17.aprīlī, tirdzniecības centrā "Valleta" veikala "Sportland" telpās prezentēja kolektīvas skriešanas un nūjošanas "Valmiera skrien" 2014.gada projektu, kam starts tiks dots jau 23.aprīlī.

Ikviens dalībnieks, akcijas ietvaros, iecerētos kilometrus iespējams veikt jebkurā pasaules vietā.

Projekts notiek jau trešo gadu. Tā laikā ikvienam interesentam iespējams piedalīties fiziskās aktivitātēs. Sākot no 23.aprīļa, pirmdienās un trešdienās, plkst.19.00 pretī Jāņa Daliņa Sporta rehabilitācijas centram notiks kopīga iesildīšanās pieredzējušu speciālistu vadībā.

Interesentiem būs iespēja speciālistiem uzdot sev interesējošus jautājumus, kā arī apgūt jaunus vingrinājumus.

Iesildīšanās treniņus vadīs vairāku Olimpisko spēļu dalībniece un Vidzemes olimpiskā centra Sporta dzīves organizatore Jolanta Dukure, "Spēka pasaules" fitnesa trenere Daniela Kupriša, Sporta rehabilitācijas trenere Santa Krasovska, "Vingrošanas studijas" trenere Evija Ziediņa un Valmieras bērnu sporta skolas trenere Baiba Kaufmane.

Kā pasākumā norādīja Jolanta Dukure, iepriekšējos divus gadu sporta pasākum notika ar mērķi uzzināt, vai Valmiera var apskriet apkārt zemeslodei. "Protams, ka divu gadu laikā Valmiera ir apskrējusi apkārt zemeslodei. Šajā gadā sākam no nulles - vai nu skriet apkārt zemeslodei, vai skriet savu attālumu, vai krāt kopējo kilometrāža, tā ir katra brīva izvēle."

Šajā gadā noskrietos kilometrus iespējams reģistrēt elektroniski, izmantojot aplikācijas "Endomondo" un "Nikerunning". Tāpat būs iespēja pēc trase veikšanas ieiet J.Daliņa sporta rehabilitācijas centra administrācijā un piereģistrēt savus kilometrus. Dienas veikums tiks ievietots "Endomondo" kontā.

Skriet iespējams jebkurā laikā, ne vien pirmdienās un trešdienās. Arī šos rādījumus iespējams reģistrēt jau minētajās aplikācijās, kur tie tiks skaitīti kopā. Tāpat pie kopējās kilometrāžas iespējams pieskaitīt attālumus, kas veikti ārpus Valmieras vai pat fitnesa zālēs uz slīdošā celiņa.

Dukure minēja, ka rezultātus reģistrēt būs iespējams līdz pat vēlam rudenim. "Skatīsimies cik mums atļaus laiks. Septembrī, oktobrī noteikti, tad skatīsimies vai novembrī jau ieskriesim vai nē. Iepriekšējo gadu pieredze rāda, ka novembrī arī var nedaudz ieskriet," pastāstīja Jolanta Dukure.

Pirmais koptreniņš paredzēt jau 23.aprīlī plkst.19.00 pretī Jāņa Daliņa Sporta rehabilitācijas centram. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu