Kuldīgā nepieskatītu pusotru gadu vecu bērnu atrod pie lielveikala (16)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/donnieray

Ceturtdienas vakarā Kuldīgā pamanīta meitenīte, kura vienatnē klīdusi pa ielu, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšniece Inga Spēkaine.

Meitenīti vakar ap plkst.22.30 pie lielveikala Piltenes ielā pamanījusi kāda policijas darbiniece. Bērns ticis nodots Sociālā dienesta uzraudzībā, un sākta vecāku meklēšana. Drīz policijā pieteikusies arī meitenītes māte, informējot par bērna pazušanu.

Atklājies, ka māte bērnu bija atstājusi pieskatīšanā radiniekam. Tā kā durvis nav bijušas aizslēgtas, bērns pamanījies nepamanīts iziet uz ielas.

Spēkaine atzina, ka viņas praksē šis ir jau otrais līdzīgais gadījums. Viņa aicina pieaugušos būt atbildīgiem un nodrošināties pret šādiem gadījumiem, tostarp aizslēdzot dzīvokļa durvis, lai tik mazs bērns nevarētu viens iziet uz ielas.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu