Krāslava svinēs pilsētas svētkus (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Krāslavā paredzētas pilsētas svētku svinības.

Jau ziņots, ka daļa pasākumu Āfrikas cūku mēra (ĀCM) skartajā teritorijā nenotiks. Piemēram, atcelts svētkos plānotais Kulinārā mantojuma festivāls.

Saskaņā ar ārkārtas situācijas izsludināšanu Krāslavas novada teritorijā ir noteiktas prasības ierobežot pasākumu organizēšanu. Taču vairāki pasākumi, kurus neapmeklēs daudz skatītāju un dalībnieku, pilsētā tomēr notiks.

Šodien plkst.5 no rīta Daugavā notiks makšķerēšanas sacensības «Krāslavas kauss 2014». Plkst.10 trasē pie estrādes sāksies paraugtreniņš autosprintā vieglajām automašīnām, bet no plkst.11 līdz 13 Krāslavā varēs sastapt «Wolksvagen» automašīnu - «vabolīšu» kompāniju.

Plkst.12 stāvlaukumā pie veikala «Beta» sāksies trešais «Ghetto Basket» ielu basketbola posms. Savukārt divas stundas vēlāk plkst.14 Krāslavā pirmo reizi tiks aizvadīta «Ghetto Dance 2014» deju cīņu atlase superfinālam, kas 30.augustā notiks Rīgā.

Dienas noslēgumā, plkst.21, pilsētas estrādē notiks zaļumballe kopā ar grupu «Miggla».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu