Gulbenes labiekārtošanas iestādes vajadzībām iegādājas traktoru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Drīzumā Gulbenes pilsētas ielās un parkos rosīsies jauns traktors, kas iegādāts Gulbenes labiekārtošanas iestādes vajadzībām, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Igaviņa.

Aprīkotais traktors ziemā tīrīs sniegu no trotuāriem, vasarā pļaus zāli, tam ir pacēlājs, kauss un aprīkojums smilšu slaucīšanai un savākšanai no ielām. Pavasarī izsludinātajā iepirkumā uzvarēja SIA "Kombainserviss".

Lai ar traktortehniku iepazītos plašāks interesentu loks, 24.jūlijā uzņēmums aicināja uz prezentāciju gan demonstrējot traktorus un aprīkojumu darbībā, gan skaidrojot to priekšrocības.

Prezentācijā piedalījās gan Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Nikolajs Stepanovs un domes deputāti, gan Gulbenes pilsētas pārvaldes darbinieki un kaimiņnovadu pārstāvji. Jāpiebilst, ka uz pasākumu bija ieradies arī traktortehnikas ražotāja "Tobroco Machines" pārstāvis Martino Van Esch no Nīderlandes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu