Lejasciemā atklāj rollerslēpošanas trasi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sporta klubs "Lejasciems", realizējot projektu "Sporta aktivitāšu trases izveidošana Lejasciemā" 25.jūlijā visus interesentus aicināja uz rollerslēpošanas trases atklāšanu, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Igaviņa.

Trases saimnieki Lāsma un Valērijs Gabdulļini gan pastāstīja par idejas tapšanu, gan trasē palaida pirmos braucējus – bijušos un esošos Lāsmas audzēkņus.

"Aizvadītā gada pavasarī sapratām, ka ir jāraksta projekts. Pieteikumu iesniedzām biedrības "Sateka" izsludinātajā projektu konkursā. Projekta ietvaros ir izveidota 325 metrus gara asfaltēta sporta aktivitāšu trase. Tā ir brīvi pieejama gan pagasta, gan novada iedzīvotājiem. Biedrība ir īpaši gandarīta, ka tagad arī lauku bērniem ir iespēja sportiskā garā pavadīt brīvo laiku. Lai taptu šī trase, savu ieguldījumu snieguši ļoti daudzi cilvēki un iestādes: SIA "Rubate", SIA "Ģeodēzists", SIA "RCI Gulbene", SIA "Saple", SIA "G.M.Mežs", Gulbenes novada dome un Lejasciema pagasta pārvalde," atklāšanā teica biedrības pārstāvis Miks Gabdulļins.

Biedrībai sportisko veiksmi vēlēja Lejasciema pagasta pārvaldes vadītājs Māris Milns, Gulbenes novada domes deputāts Ivars Kupčs, Gulbenes bērnu un jauniešu sporta skolas direktors Māris Čakars un bērnu vecāki.

Jāpiebilst, ka šāda rollerslēpošanas trase ir vienīgā Gulbenes novadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu