Smiltenes pagastā nozog 90 kilogramus melleņu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 27.jūlijā, Smiltenes novadā, Smiltenes pagastā, uzlaužot pagrabu durvis, kādam 1944.gadā dzimušam vīrietim nozagti 90 kilogrami mellenes un 60 kilogrami gailenes, pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja inspektore Sintija Virse.

Savukārt 1981.gadā dzimušam vīrietim nozagts motorzāģis Jonsered 2145. Policijā sākts kriminālprocess.

Sestdien, 26.jūlijā, Smiltenes pagastā, uz autoceļa Valmiera – Smiltene savu velosipēdu vadīja stipri iereibusi daiļā dzimuma pārstāve. 1970.gadā dzimušās sievietes izelpā konstatēja 3,45 promiles alkohola, turklāt sievietei nebija nekāda veida transportlīdzekļu vadīšanas tiesības. Sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Aizvadītajās brīvdienās, Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 179 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums.

Reģistrēta informācija par 41 noziedzīgu nodarījumu pret īpašumu (reģistrētas trīs zādzības no tirdzniecības vietām, reģistrēti 14 mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi). 

Reģistrēta informācija par 50 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un 41 noziedzīgu nodarījumu pret personas dzīvību un veselību. 

Reģistrēta informācija par 26 ceļu satiksmes negadījumiem, desmit negadījumos cietuši 14 cilvēki.

Konstatēts viens gadījums, kad autovadītājs sēdies pie stūres alkohola reibumā. Sastādīti 89 protokoli par ātruma pārsniegšanu.    

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu