Rēzeknes novadā piedzēries vadītājs bēg no policijas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 16.augusta vakarā ap plkst.19.00, patrulējot ceļu satiksmi Rēzeknes novada Maltas pagastā, policijas darbinieki pamanīja kādu vieglu automašīnu, kas izbrauca no degvielas uzpildes stacijas, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja VP Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Spriežot pēc braukšanas stila policistiem radās pamatotas aizdomās, ka automašīnas Audi vadītājs varētu būt alkohola reibumā, tāpēc auto tika nolemts apturēt un pārbaudīt.

Pēc vairākkārtējām prasībām apstāties,transportlīdzekļa vadītājs nepakļāvās un uzsāka bēgšanu. Policijas darbinieki uzsāka minētas automašīnasvajāšanu ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu un, par cik bēgoša automašīna apdraudēja citu satiksmes dalībnieku drošību, tika pielietots dienesta ierocis.

Lai apturētu automašīnu, kuras iegrieza kādā meža ceļā, policijas inspektors izdarīja vairākus šāvienus – sākumā brīdinājuma šāvienus gaisā, bet tikai tad šāvieni raidīti pa automašīnas riepām, kā rezultātā jau pēc īsa brīža automašīnu izdevās apturēt. Neviens nebija cietis.

Automašīnas aizturēšanas brīdī pie stūres atradās 1966.gadā dzimis vīrietis, kurš atradās 2,17 promiļu stiprā alkohola reibumā. Vēl divi pasažieri, kuri atradās salonā, arī bijuši acīmredzamā pamatīgā dzērumā. Vienam pasažierim izelpotajā gaisā konstatēts gandrīz 3 promiļu stiprs reibums.

Policija veic lietas izskatīšanu un lemj par iesaistīto personu saukšanu pie atbildības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu