Daugavpils novadā nozieguma izdarīšanas brīdī aiztur zagļu grupu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā naktī Daugavpils novadā zādzības izdarīšanas brīdī policija aizturēja četru personu grupu. Trīs no aizturētajiem ir nepilngadīgie jaunieši.

Kā pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, gandrīz pusnaktī policijā tika saņemta informācija par to, ka kādā graudu noliktavā Vaboles pagastā dzirdamas skaņas un vērojama aizdomīga kustība. Nekavējoties uz notikuma vietu devās policijas norīkojums, kā rezultātā nepieļāva zādzības izdarīšanu no zemnieku saimniecības telpām.

Pateicoties policistu operatīvajam un profesionālajam darbam, zagļu grupa tika pārsteigta notikuma vietā un nozieguma izdarīšanas brīdī. Četru zagļu grupa tika pārsteigta brīdī, kad no graudu noliktavas telpām mēģināja nozagt dažādas saimniecības mantas. Nešanai prom bija sagatavota no traktortehnikas nolieta degviela, elektroniskie svari no sējmašīnas, domkrats, regulējamas atslēgas u.c.

Aizturēti 1994., 1996., 1997. un 1999.gadā dzimuši Daugavpils novada iedzīvotāji. Pirmais no viņiem agrāk ir vairakkārt tiesāts, bet nākamie divi nonākuši policijas redzeslokā. Policija turpina uzsākta kriminālprocesa izmeklēšanu, kura ietvaros pārbauda jauniešus saistībā ar citiem līdzīgiem noziegumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu