Rēzeknē aizvadīti vērienīgi pretnarkotiku reidi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdienas, 27.augusta, vakarā Rēzeknes pilsētā tika organizēti plaši reidi pret nelikumīgu narkotisko vielu apriti, kuri turpinājās līdz vēlai naktij. Aizturēti vairāki cilvēki, likvidētas narkotiku točkas un izņemtas dažādas aizliegtās vielas.

Kā pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, trešdien Rēzeknē policija organizēja plašus reidus cīņā pret nelikumīgu narkotisko un psihotropo vielu apriti.

Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki, realizējot viņu rīcībā esošu operatīvo informāciju un veicot apjomīgu darbu, aizturēja vairākus cilvēkus par narkotiku iegādāšanos, realizāciju, glabāšanu un neatļautu lietošanu, kā arī sankcionēto kratīšanu rezultātā kopumā izņēma vairāk par 14 gramiem metamfetamīna un vairāk nekā piecus gramus marihuānas, kā arī narkotiku fasēšanai nepieciešamie priekšmeti – svari, maisiņi utt.

Operatīvo pasākumu ietvaros policijas darbinieki veica sankcionētas kratīšanas divos dažādos dzīvokļos, kuros tika atklātas narkotiku pārdošanas vietas. Saistībā ar to aizturētas divas personas, kuras pārbaudītajos dzīvokļos nodarbojās ar narkotiku realizāciju – 1972.gadā dzimusī sieviete un 1974.gadā dzimis vīrietis. Vēl trīs personas (1993.g.dz.sieviete, 1994. un 1981.g.dz.vīrieši) bija aizturētas saistībā ar narkotisko un psihotropo vielu glabāšanu, iegādāšanos un lietošanu.

Pavisam kopā aizturēti pieci cilvēki, trīs no viņiem ievietoti īslaicīgās aizturēšanas vietā. Tiek lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu. Policija turpina uzsākto kriminālprocesu izmeklēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu