Noslēgušies Smiltenes Trīs pakalnu sākumskolas pirmsskolas grupu telpu remontdarbi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 25.augustā noslēdzās remontdarbi, kuru ietvaros Smiltenes Trīs pakalnu sākumskolas telpās tika veikta divu grupiņu un ar to saistīto telpu vienkāršota renovācija, ar kopējo platību 180 m2, pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informēja Smiltenes novada domes Attīstības un plānošanas nodaļas Projektu vadītāja Lita Kalniņa.

Telpas tika renovētas projekta "Smiltenes pirmsskolas izglītības iestāžu attīstība" ietvaros.

Vienkāršotās renovācijas ietvaros tika veikts iekšējās apdares remonts, nomainīti sildķermeņi un siltumapgādes sistēma koridora daļā. Telpās tika nomainīti spēka un apgaismojuma tīkli un veikta ventilācijas sistēmas izbūve. Vienkāršotās renovācijas darbus pēc iepirkuma procedūras rezultātiem uzsāka šā gada 3.jūnijā un tos veica SIA "Evento". Šā gada veikto aktivitāšu kopējās izmaksas sastāda 61 278,28 Eur.

Kopumā projekta "Smiltenes pirmsskolas izglītības iestāžu attīstība" ietvaros ir pielāgota esoša telpu daļa un izveidotas 16 jaunas vietas pirmsskolas izglītības programmas apguvei un veikta izglītības iestādē esošo pirmsskolas izglītības divu grupu un ar to saistīto telpu vienkāršotā renovācija. Realizējot projektu uzlabota pirmsskolas izglītības iestādes darbība.

Projekta mērķis ir veicināt vienlīdzīgas nodarbinātības iespējas, kā arī nodarbinātību un pakalpojumu pieejamību ģimenēm ar bērniem pirmsskolas vecumā Smiltenē, renovējot Smiltenes Trīs pakalnu sākumskolas telpas un izveidojot jaunas vietas pirmsskolas vecuma bērniem izglītības programmas apguvei, tādējādi samazinot bērnu skaitu rindā un pirmskolas izglītības iestādēm Smiltenes novada pašvaldībā.

Projekta realizācija kļuva iespējama piesaistot Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.1.prioritātes "Infrastruktūra un cilvēku kapitāla nostiprināšana" 3.1.4.pasākuma "Nodarbinātības un sociālo pakalpojumu infrastruktūra" 3.1.4.3. aktivitātē "Pirmsskolas izglītības iestāžu infrastruktūras attīstība nacionālas un reģionālas nozīmes attīstības centros".   Kopumā 2013.gadā uzsāktā projekta "Smiltenes pirmsskolas izglītības iestāžu attīstība" kopējās plānotās izmaksas ir 212 162,99 Eur, no kurām Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējums ir 180 338,12 Eur, Valsts budžeta dotācija ir 4773,01 Eur un Smiltenes novada domes finansējums 27 051,86 Eur.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu